David Guetta virtuális fellépések tucatját jelentette be

A Sensorium Galaxy egy vadiúj virtuális tér, ahol előadók archiválhatják a fellépéseiket
David Guetta nemrég jelentett be egy sorozatnyi VR fellépést.

A performanszok a Sensorium Corporation-nel közös munka lesz - a cég elsősorban VR technológia fejlesztésével foglalkozik közösségi platformokra - és David régebbi és live fellépéseit fogják átemelni a virtuális térbe.

Az új platform már együttműködött Jay - Z Tidal szolgáltatójával, valamint több világhírű ibizai klubbal is - a 2021-es induláskor arra számítanak, hogy a felhasználók számítógépen, Androidon és iOS eszközökön is egy újfajta koncertélménnyel gazdagodhatnak egy VR szemüveg segítségével.

Guetta az alábbi módon nyilatkozott az új felületről: "A Sensorium Galaxy a koncertek és események következő lépcsője. Nagyon sok ötletes megoldást láttunk az elmúlt hónapokban, de semmi ehhez foghatót nem láttam még. A VR olyan lehetőségeket ad, amire eddig nem volt példa. Sokkal többről van szó, minthogy egy DJ-t nézel a képernyődön."

Kíváncsiak vagyunk, mennyire lesz extra az új platform, ugyanis ha Guetta nem túloz, könnyen mi is egy ilyen klipben találhatjuk magunkat, miközben a legújabb számait hallgatjuk: 
Kép: Getty Images / Medios y Media / Contributor