Játsszatok velünk és nyerjetek páros mozijegyet a Sonic, a sündisznó premier előtti vetítésére!

Sonic (Ben Schwartz), a sündisznó véletlenül hihetetlen erő birtokosa lesz, ami ő maga sem ért teljesen. A saját védelme érdekében a Földön rejtőzik el, és egyetlen szabályt kell betartania: nem szabad, hogy a világ tudomást szerezzen a létezéséről. Ám ez nem könnyű feladat egy 15 évesnek, főleg ha az a 15 éves Sonic képességeivel és habitusával van megáldva.
Így aztán nem kell hozzá sok, hogy felfedezze őt Tom (James Marsden), a szarkasztikus, ám áldott jó szívű kisvárosi zsaru. Ők ketten összeállnak, és egy hihetetlenül akciódús kalandba keverednek, miközben átszelik a fél világot úgy, hogy üldözi őket a mániákus Dr. Robotnyik (Jim Carrey) és robotszerkentyűi...Hamarosan mozikba kerül a késő 80-as évek videójátékainak egyik leghíresebb karakterén alapuló kalandfilm, a Sonic, a sündisznó. A főszerepben James Marsdennel, Jim Carrey-vel, és Ben Schwartz-cal, aki az ikonikus kék sün hangját adja.

Az MTV Hungary-nél pedig úgy gondoltuk, lepasszolnánk nektek 3 páros mozijegyet erre a nem mindennapi élményre, ráadásul premier előtt!
Nincs más dolgotok, mint helyesen válaszolni a lenti kérdésre, és a tiétek lehet a jegyek egyike!

A vetítés február 12-én este lesz Budapesten, így arra kérünk benneteket, akkor játszatok csak, ha meg tudtok jelenni!
A vetítés pontos idejét és helyszínét e-mailben tudatjuk a nyertesekkel.


Hajrá!