Halsey Mac Millernek köszönheti, hogy még időben otthagyott egy toxikus kapcsolatot

Az énekes azt mondta, Mac Millernek köszönheti, hogy elég erős volt szakítani


Halsey Mac Millernek köszönheti, hogy erőt tudott venni magán, mielőtt a dolgok rosszabbra fordultak.
Az énekesnő egy podcastben fejtette ki, miért volt számára fordulópont a rapper 2018-as túladasgolása:
"Borzalmas ezt így kimondani, hiszen egy nagyon tragikus dologról van szó és egy igazi művészt vesztettünk el, de Mac halála döbbentett rá, hogy le kell lépnem a kapcsolatomból."

"Szerencsés vagyok, mert abban a helyzetben voltam, amikor még azt tudtam mondani, hogy OK, sínen van az életem. De nem gondoltam volna, hogy annyi ember aki közel áll hozzám, ennyire gyorsan és hirtelen indult el egy nagyon veszélyes úton. Gyorsan felismertem, hova vezet ez és azonnal kiszálltam."

Halsey nem mondta el részletesen, miről is van szó, de az biztos, hogy a kábítoszerek nagy szerepet játszottak a kapcsolatában.
"...úgy éreztem, akkor fejezem ki igazán a szeretetemet, ha énis cuccozok a partnereimmel. Rengeteg hűtlenség is volt, és úgy álltam hozzá, hogy ha én nem fekszem le velük, ők fognak másokkal, de aztán úgyis visszajönnek hozzám, én meg hagyni fogom, mert ilyen vagyok..."

A popsztár azonban örül döntésének, hiszen rengeteg inspirációt tud meríteni a sötét gondolataiból, most már anélkül, hogy az negatív hatással lenne az életére.

kép: Kevin Mazur/Getty Images