Ariana Grande és Justin Bieber közös száma a Billboard 1. helyén landolt

Az előadók Tekashi 6ix9ine vádjaira is válaszoltak
Ariana Grande és Justin Bieber közös száma, a "Stuck With U" nemrégiben jelent meg - a klipben rajongók, celebek és az előadók barátai házi videói vannak összevágva, a dal egyszerű üzenete pedig a pozitivitás.
A dal hozta jogdíjak egy részét a COVID-19 elleni küzdelemre ajánlották fel gyermekalapítványoknak és egészségügyi dolgozóknak.
A Billboard most hétfőn (május 18.) jelentette be, hogy a track a toplisták élére került.

Ez a harmadik alkalom, hogy Grande a slágerlisták élére kerül, Bieber hatodjára, egyszerre ketten pedig most először. Hasonló számokkal eddig csak olyan óriások büszkélkedhettek mint Drake vagy Mariah Carey.Természetesen nem maradt viszály nélkül a pop duo teljesítménye.
A nemrég börtönből szabadult Tekashi 6ix9ine ugyanis kétségbe vonta a toplista helyezés autentikusságát - Instagramon gyanusította meg a Billboardot, hogy korruptak, ő pedig le fogja buktatni a világ szeme előtt ezt.
Állítása szerint 6 különböző hitelkártyával vásároltak meg több mint 30.000 példányt a "Stuck With U"-ból, ezzel turbózva az eladási számokat.

Grande és Bieber is úgy reagáltak a vádakra, hogy számokkal tudják bizonyítani, hogy a hüséges rajongók nyomták fel a streaming és eladási számot, amiért nagyon hálásak és sajnálják, hogy saját rajongóikat ilyen téves információkkal etetik.

A Billboard is válaszolt a vádra, konkrét streaming, rádió és eladási számokat közöltek.

Akárkinek is van igaza az ügyben, nem Tekashi az első, aki válltig állítja, hogy a toplistás számokat a kiadók veszik meg meg maguknak. Ugyanakkor a rapper hírhedtsége és bulvár attitűdje miatt nehéz nem azt belelátni a dologba, hogy csak figyelmet akar magának.

kép: Kevin Mazur / Getty Images