Légy részese az MTV EMA 2020 elő show-jának!

Csatlakozz hozzánk az MTV EMA 2020 felvezető bulijában – és még az elő show adásunkba is bekerülhetsz!

Az MTV EMA-k a világ legnagyszerűbb zenészeinek megünnepléséről szólnak – de legalább ilyen fontosak számunkra a rajongóik is! Itt a lehetőség, hogy bekerülj az MTV EMA 2020 elő show-jába... csak kapd fel a telefonod, kövesd az alábbi lépéseket, és küldd be a videód!

1. RAJONGÓI FAL

Kerülj fel a rajongói falunkra: VEDD FEL MAGAD EGY PERCBEN, és közben légy annyira izgatott, mintha mindannyian ott állnánk együtt a vörös szőnyegen! Integetés, tánc, taps, ujjongás... MINDEN JÖHET! LÉGY KREATÍV! CSINÁLJ BÁRMIT IS A VIDEÓN, SZÓRAKOZZ JÓL ÉS MOSOLYOGJ!

2. OSZD MEG VELÜNK, HOGY MIÉRT SZERETED AZ EMA SHOW-KAT! (SAJÁT NYELVEDEN IS VÁLASZOLHATSZ)

Melyik a kedvenc MTV EMA pillanatod? Így kezdődjön a válaszod: „A kedvenc pillanatom az volt, amikor..."

Mit szeretsz a legjobban az MTV EMA show-kban? Így kezdődjön a válaszod: „Azért szeretem az MTV EMA show-kat, mert..."

3. TÁTOGJ ÉS LÁSSUK AZT A TÁNCOT!

VÁLASSZ KI EGY (VAGY TÖBB) SZÁMOT az alábbi hatból, és TÁNCOLVA TÁTOGD EL annyi energiával, amennyivel csak tudod! Pattanj fel és járj körbe, ha több helyre van szükséged az őrült mozdulatokhoz! Elég csak a refrént „énekelned"!

Ariana Grande – Rain on Me

Blackpink – How you like that?

BTS - On

Justin Bieber - Yummy

Lady Gaga – Stupid Love

Taylor Swift - Cardigan

Vízszintesen felvett videókat várunk!

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

A beküldőknek legalább 18 évesnek kell lenniük. A beküldött felvételen nem szerepelhet harmadik fél anyaga vagy szellemi tulajdona. A felvételen nem szerepelhet más Önön kívül. Az alábbi Felhasználási Feltételek érvényesek.

A felhasználó által létrehozott vizuális tartalom (beleértve fényképek, videók és egyéb vizuális alkotások) („Felvétel") beküldésével ezennel örökös, világszerte érvényes, jogdíjmentes, visszavonhatatlan és nem kizárólagos engedélyt biztosít a Viacom International Media Networks U.K. Limited társaság (a továbbiakban: „MTV") és annak anya- és leányvállalatai, kapcsolt vállalkozásai és engedélyesei (a továbbiakban: minden többes szám harmadik személyű megfogalmazás) számára, bármely adat, információ vagy egyéb anyag – ideértve, de nem kizárólag az Ön nevének, Felvételének, fényképének, képmásának, életrajzi adatainak, hangjának, szövegének, képeinek, terveinek, az MTV részére a műsor vonatkozásában beküldött audió- és/vagy videóklipjeinek – felhasználására, sokszorosítására, adaptálására, továbbítására, sugárzására, közzétételére és törlésére, melynek módjáról és felületéről (ideértve bármely médiafelületet) fentiek saját belátásuk szerint döntenek. A kétségek elkerülése érdekében (és korlátozás nélkül), e körbe tartozhat az Ön nevének, tartózkodási helyének és Felvételének adásban történő bemutatása, illetve közösségi média-felületeken történő terjesztése.

Ön kijelenti és szavatolja, hogy jogosult a Felvételhez fűződő jogok MTV részére történő biztosítására. Ezúton vállalja, hogy kártalanítja az MTV-t minden olyan közvetlen vagy közvetett költség, kiadás, kár és egyéb veszteség vonatkozásában, amely az MTV részére jelen Felhasználási Feltételek hatálya alatt átadott Felvétel bemutatásához vagy terjesztéséhez kapcsolódó igények nyomán merül fel. A jelen Felhasználási Feltételek esetében Anglia és Wales joga az irányadó. Az esetlegesen felmerülő jogviták esetén az angol bíróságok járnak el nem kizárólagos joghatóságként.

Az Ön által megadott adatok (mint pl. név, vezetéknév, elérhetőség, születési idő és a Felvétel részeként beküldött képek/más személyes adatok) kezelését az MTV végzi az Önnel való kapcsolattartás és az MTV EMA 2020 műsor gyártása, illetve annak televíziós és digitális médiában (beleértve a közösségi és digitális platformokon) történő felhasználása céljából. Az adatkezelés jogalapját szerződés teljesítése és az MTV mint az MTV EMA 2020 gyártójának és műsorszolgáltatójának jogos érdeke adja. Adatainak kezelése addig tart, amíg az az adatgyűjtés célja miatt szükséges. Személyes adatai akkor kerülnek továbbításra az EU területén kívülre, amennyiben az elfogadott modell-klauzulákkal összhangban álló megállapodás van érvényben, melyről kérésre másolatot biztosítunk. Ha további információt szeretne kapni az adatainak kezeléséről, és/vagy megismerné az Önről kezelt adatok körét, gyakorolná a helyesbítéshez, törléshez, adathordozhatósághoz, az adatkezelés korlátozásához, illetve az adatkezeléssel szembeni tiltakozáshoz való jogát, lépjen kapcsolatba az adatvédelmi tisztviselőnkkel a DataPrivacyRights@viacom.com e-mail címen. Amennyiben aggályát nem tudjuk megnyugtatóan orvosolni, és Ön EGT-beli lakóhellyel rendelkező személy, panasszal fordulhat a lakóhelye, munkahelye, illetve a kifogásolt adatkezelés helye szerinti illetékes adatvédelmi hatósághoz (az illetékes hatóságokról itt tájékozódhat).