Dr. Dre volt neje súlyos vádakkal illette a hip-hop mogult

Nicole Young több ízben vádolta a producert abúzussal


Nicole Young, Dr. Dre neje, azt állítja, hogy 24 éves házasságuk alatt sok abúzust kellett elszenvednie a hip-hop legenda miatt.

Nemrég a The Blast birtokába jutott jogi dokumentumok szerint, Nicole-nál akkor szakadt el a cérna, amikor ez év áprilisában Dre kidobta őt a lakásból, miközben mindennek elhordta és szidalmazta.

Kitért férje domináns személyiségére is: "Bár tagadhatatlanul tehetséges és ambíciózus, Andre magánéletében inkább átok volt ez a mentalitás, mivel egész életét végigkísérték a rendfenntartó szervekkel való összetűzések és a nőkkel való kapcsolatai is rendkívül agresszívak voltak."

Továbbá, Nicole állítja, hogy férje "hatalmas nyomás" alatt íratott vele alá több házassági papírt is, ami jól mutatja, mennyire egyoldalú volt ez a kapcsolat.

Visszaemlékezve az ominózus estére amikor eldöntötte, hogy válni fog, Ms. Young elmesélte a részleteket is: "André teljesen részeg volt és üvöltözött velem, hogy takarodjak el (Brentwoodból). Ordibált velem, hogy b*sszam meg és takarodjak a p*csába Malibuba"

Másnap egy SMS-t is kapott Dretől: "Ne költs egy centtel se többet...ELÉG! Tiszteletlen és goromba vagy velem, aztán az én nehezen megkeresett pénzemet szórod? Még mit nem b*zdmeg!"

Nicole elmondása szerint, tavaly Dre megígérte neki, hogy párterápiára fognak járni és leteszi a piát, de ahogy a fenti ábra is mutatja, nem tudta betartani ígéreteit.

Nicole jelenleg jogi úton akarja elérni, hogy volt férje 2 millió dollár értékben fizessen neki gyermektartási díjat.

kép: Getty Images