Itt a zenés houseparty app a közös jammeléshez!

Ahogy azt korábban is megírtuk, rengeteg eddig fizetős applikáció és szoftver lett ingyenes az elmúlt időszakban, arra ösztökélve ezzel az embereket, hogy maradjanak otthon és kössék le magukat.

Talán a zenés appok közül az egyik legérdekesebb - és jelenlegi abszolút kedvencünk - az Endless névre hallgató iOS applikáció.

Ez gyakorlatilag a Houseparty app zenés kiadása, amin keresztül egyszerre többen is tudok a telefonotokon jammelni. Amint valaki becsatlakozik, lehetősége van a számos hangszer vagy audio FX kiválasztása után azonnal szinkronban alkotni a többiekkel.

Gyakorolni is lehet, ha elégedett vagy a szerzeményeddel, akkor pedig meg is tudod osztani a többiekkel, akik alakíthatnak rajta.

Az app kijövetelekor olyan nevek mutatták be élőben a szoftver nyújtotta lehetőségeket, mint KiNK, Imogen Heap vagy Flux Pavilion.

Az appot itt tudjátok ingyenesen letölteni iOS-re, aki pedig nagyon elmélyülne a zenekészítésben, az letöltheti az Ableton LIVE vagy Logix Pro X programokat a számítógépére, ugyanis 90 napig ezek a DAW-ok is ingyenesek lettek.

#maradjotthon

Kép és forrás: damircudic / Getty Images