MŰSOROK | Tini mamik

Felhalmozott szemét, szennyes ...

Tini mamik

Tini mamik

Ha végigkövetted a Várandós tinik fiatal kismamáinak a történetét, most itt a folytatás! Az új sorozatban megtudhatjátok hogyan is alakult az életük a szülés után.

A Várandós tinik befejezése óta sok minden történt: hogyan birkóznak meg a fiatalok a házassággal, az iskolával, a hitelekkel, egyáltalán a felnőtt

...

Videók

Tinimamik | Boldog születésnapot!

Képgalériák

Ez történt a Tini Mamikkal mostanában

Kapcsolódó hírek

Popsztár lehet a tini mamiból?

További évadok

Tini mamik 2 - 5. évad

Leírás

Ha végigkövetted a Várandós tinik fiatal kismamáinak a történetét, most itt a folytatás! Az új sorozatban megtudhatjátok hogyan is alakult az életük a szülés után.


A Várandós tinik befejezése óta sok minden történt: hogyan birkóznak meg a fiatalok a házassággal, az iskolával, a hitelekkel, egyáltalán a felnőtt élettel? Láthattuk, ahogy a közkedvelt pompomlány, Farrah úgy dönt, egyedül neveli fel kislányát, és ezért harcba száll saját édesanyjával is. Eddig csak a pasik és a rucik érdekelték, most már viszont egy pici lány szuszog mellette a hálószobában. Vajon talált azóta újra párt magának?


Macy sztorija az újrakezdésről szól: miután párjával úgy döntenek, hogy megtartják a babát, a fiatalok kapcsolata megromlik. A szerelem és a közös baba azonban újra összehozza őket. De vajon meddig?


Amber és Gary 3 éve alkotnak egy párt, amikor kiderül: hamarosan eggyel többen lesznek. A családjuk nem túl boldog a hírtől, de a fiatalok meg akarják tartani a babát. Gyönyörű kislányuk születik, de vajon fel tudnak nőni a szülői feladatokhoz?


Catelynn és Tyler mostohatestvérek… és szerelmesek. Amikor kiderül, hogy Catelynn babát vár, nehéz döntés előtt állnak: mit kezdjenek egy gyerekkel, amikor még ők sem nőttek fel? Bár a szülők ellenzik a döntésüket, a fiatalok nagyon megfontoltan választanak: örökbe adják gyermeküket egy szimpatikus párnak.


Mi van velük azóta? A Tini mamik című új sorozat mindezt megmutatja.