MŰSOROK | Tini mamik 2

Felhalmozott szemét, szennyes ...

Tini mamik 2

Tini mamik 2

A Tini mamik 2-ben a Várandós tinik második évadából megismert négy fiatal anyuka – Chelsea, Jenelle, Kailyn és Leah – kalandjainak folytatását és az első küzdelmes év történéseit követhetjük figyelemmel. A cseperedő babák sok örömet és sok nehézséget okoznak a tinilányoknak, akik idővel megismerik azt a felelősséget,

...

Videók

Tini mamik 2 | Újra együtt

Képgalériák

Tetkók és házasságok - így élnek most a Tini mamik

Kapcsolódó hírek

Jenelle Evans újra terhes

További évadok

Tini mamik 2 - 5. évad

Leírás

A Tini mamik 2-ben a Várandós tinik második évadából megismert négy fiatal anyuka – Chelsea, Jenelle, Kailyn és Leah – kalandjainak folytatását és az első küzdelmes év történéseit követhetjük figyelemmel. A cseperedő babák sok örömet és sok nehézséget okoznak a tinilányoknak, akik idővel megismerik azt a felelősséget, ami az anyasággal jár.


Házasság, párkapcsolat, a családi támogatás (vagy annak hiánya), örökbeadás, pénzügyi gondok és pletykák bonyolítják a frissensült anyukák mindennapjait, akiknek még az érettségivel és a főiskolával is szembe kell nézniük. Munkát kell találniuk, és lassan saját lábukra állniuk, hogy kirepüljenek a szülői fészekből és saját családot alapítsanak.